09 maj 2017

Fritidshem och Fotboll

God kväll lilla blogg!

Det är så härligt med ljuset den här årstiden. Klockan är 20.02 på kvällen och det är så ljust och fint ute. Älskar det! Sen vore det gött med lite sån där värme också men man får väl inte kräva allt på en och samma gång.

Efter jobbet idag drog jag och hämtade upp Ebbe hos mamma. Sen följde mamma med och kikade på barnen som firade fritidshemmens dag idag på fritids. Barnen i Leahs ålder hade sånguppvisning och de sjöng så fint. Sen var det utställning med allt som barnen pysslat med under året på fritids. Riktigt kul och se! Det bjöds även på lite fika så vi hade en trevlig stund.

Barnen hade även fotboll ikväll. Pontus slutade sent så han möte upp dem vid fotbollsplanen. Mamma var snäll och körde barnen till träningen när hon ändå skulle åka hem.

Jag hade som plan att jag skulle åka och träna men kände sen att det hade blivit för stressigt. Hade så mycket att göra hemma och när familjen kom hem behövde maten vara klar så fick prioritera om. Mitt gymkort gick ut häromdagen så behöver åka och träna när de har öppet i receptionen så jag kan förnya det.

Saknar min träning! Varit utan den alldeles för länge nu. Kroppen har ju inte varit helt hundra så har inte velat träna sista tiden p.g.a det. Öga som opererats och en antibiotikakur och ja, allmänt inte haft någon energi över.

Nu känner jag mig ändå bättre i kroppen så nu vill jag komma igång som vanligt igen. Min kropp behöver träna. Helt frisk verkar det ju som jag ändå aldrig blir.

Pontus är iväg nu ikväll igen för att hjälpa till med några bänkskivor i fotbollens klubbstuga så det är väldigt lugn här i huset nu när barnen gått och lagt sig.

Ska ta och hoppa in i duschen nu och ta en sån där riktig långdusch. Göra en hårinpackning och se om det kan göra verkan i mitt slitna hår. Har bokat in frisörbesök i nästa vecka. Jag längtar!

//Sofie


Inga kommentarer: