19 maj 2017

Pink

Det gick ju! Till sist lyckades jag publicera inlägg från telefonen. Kors i hela taket:-)

Hoppas att det ska fungera i fortsättningen. Jag satt och skrev ett så långt inlägg först men så gick det inte att publicera så därför testade jag bara att skriva lite kort i inlägget nedanför, och det lyckades jag ju få upp i bloggen!

Jag har skaffat mig en ny telefon nämligen så hoppas det ska fungera nu. Min gamla telefon var ju inte helt som den skulle så hoppas den här ska vara bättre. Men jag tycker alltid det är så jobbigt med ny telefon. Usch,start om och börja om på nytt. Nya träliga funktioner att lära sig. Nej jag är ingen tekniknörd. Jag vill ha det enkelt och att det bara ska fungera:-)

Startade morgonen med ett spinningpass. Det allra sista morgonpasset! Snyft! Hoppas att gymägaren ska ändra sig i höst sen och dra igång med passen igen. Spinningen är det passet jag kommer sakna mest.

Sen blev det ett besök hos frisören för min del. Åh jag älskar att gå till frisören. Jag uppskattar det mer och mer för varje gång. Det är så himla skönt att få sitta där i stolen och bli ompysslad. Förr gick jag väldigt sällan till frissan. Kompis som klippte mig och färgade jag så gjorde jag det hemma. Nu har jag ju möjlighet att gå till frissan så då väljer jag  det alla gånger. Som sagt så är det lyx att bara få sitta ner en stund:-)

Jag valde något helt annat den här gången. Jag var så sugen på något nytt. Jag ville dock inte klippa en massa då jag redan har kort hår. Så det fick bli en uppfräschning av färgen istället. Hakade på trenden med pastell och körde på en pink/peach färg i håret.

Blev riktigt nöjd! Ingen jätteskarp färg utan precis lagom rosa i min smak:-)

Nu ska vi packa ihop oss här hemma och dra ut på sjön. Imorgon väntas fotbollscup hela dagen lång då båda barnen spelar. Vi tar båten dit redan ikväll och njuter av det fina vädret. Behöver vi inte gå upp så tidigt imorgon heller:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: