26 maj 2017

Diarrégul

Igår målade jag och målade jag och målade lite till. Den täckte bra färgen men måste nog kör en omgång till idag ändå. Men det går ju alltid smidigare att måla andra omgången:-)

Jag tycker egentligen att lekstugan var mycket finare i den gråa färgen men då huset är i gult så är det ju snyggt om det matchar. Vi hade färg över från att vi målade om utbygget så då kändes det som ett måste att få lekstugan i samma färg. Nästa projekt att måla om blir garaget, när Pontus byggt klart förrådet som ska bli på sidan av garaget. Helst skulle jag vilja måla om hela huset i någon annan färg men det känns som ett lyxrenoverings projekt för våran del. Vi har annat som behövs prioriteras i renoverings väg innan vi kan lägga de summorna på att måla om fasaden.

Det får väl bli någon gång i framtiden när vi verkligen måste renovera fasaden. Tills dess får vi ha ett diarrégult hus. Eller förlåt, herrgårds gult heter färgen:-)


Vaknade upp inatt av att jag hade så ont i hela högra armen. Fick för mig att det måste vara träningsvärk från att jag tränade igår, men så slog det mig att jag inte alls tränade armar igår. Däremot målade jag ju i flera timmar så det är väl det jag känner av. Nu har jag ändå varit vaken ett tag men armen är fortfarande helt konstig. Se om det blir bättre framåt dagen.

Pontus jobbar idag men jag och barnen är lediga. Se vad vi hittar på. Leah ska på barnkalas i alla fall och så behöver gräset klippas igen *suck*.

//Sofie


Inga kommentarer: