13 maj 2017

En trevlig gårdagskväll och en trevlig lördags dag

Vilken bra rubrik jag fick till va?:-) Så svårt att komma på rubriker till varje inlägg. Ibland säger det säg självt vad man ska ha för rubrik men ofta kör jag fast.

Igår var en lång eftermiddag med jobbmöte. Vi satt så länge att jag fick så himla ont i rumpan, ja inte bara rumpan utan även på baksidan av låren. Börjar jag bli så gammal att jag får så ont i kroppen bara av att sitta still?

Efteråt blev det mer stillasittande då vi tog lite afterwork och åt pizza ihop. Hade en riktigt trevlig kväll. Jag fick dock vara nykter då jag skulle köra hem men hade lika trevlig för det:-)

Idag hängde Emma med in till stan och kikade in loppisen som hölls i stan. Den anordnas varje år med försäljare längst med hela Storgatan. Vi åkte iväg vid nio och var hemma vid halv två så det blev verkligen en heldag. Fyndade både på loppisen och i affärerna som hade lite extra erbjudanden dagen till ära. 2 BH:ar för 108 kr fyndade jag på KappAhl, helt perfekt då jag var i stort behov av nya.

Hittade även skridskor till Hugo för 50 kr vid ett loppisbord. De var jättefina, såg knappt använda ut. Perfekt att fynda saker fel säsong då lyckas man ofta få dem till mycket billigare priser.

Några dukar och glas fick också följa med hem. Nöjd över fynden:-)

Jag somnade på sängen när jag kom hem. Sov i en och en halv timme. Helt underbart skönt var det! Laddad så jag orkar vara vaken ikväll. Igår somnade både Pontus och jag i soffan framför TV:n. Fredagar är man alltid extra trött på, vare sig man jobbat hela dagen eller varit ledig.

Pontus står i köket och gör oxrulader till middag. Ska bli gott! Är riktigt hungrig då jag ingen lunch ätit idag. Tog en macka när jag kom hem bara så magen börjar kurra nu.

Hoppa ni alla får en bra lördag kväll! Eurovision final är det ju med. Se om jag kan lyckas hålla mig vaken och se allt. Tror Sverige kommer kunna ta en bra placeringen även i år.

//Sofie 

Inga kommentarer: