28 maj 2017

Idag är det alla mödrars dag!

Vaknade av Hugo (Leah sov över hos grannHugo) som kom och väckte mig med blommor och ett litet paket till mig, dagen till ära. Mammas hjärta!


Igår kväll var vi över hos Emma och Per där vi bjöds på grillat. En riktigt kanonkväll hade vi! Tina och Eddie med barn var också där och även Gunnar. Barnen lekte för fullt och vi vuxna kunde sitta i lugn och ro i kvällssolen och umgås. Hade en riktig bra dag igår, fick träffa kompisar och hänga i det fina vädret mest hela dagen. Underbart!

Idag efter uppvaktandet så drog jag till gymmet. Så himla varmt och svettigt! Körde ett benpass och svetten rann över hela mig efteråt. AC var trasig (inte på?) och det märktes.


Idag ska vi åka hem till mamma och pappa en sväng för att fira min bästa mamma:-) Svärmor är på Gotland men kommer hem ikväll så vi funderar på att åka till dem imorgon kväll en sväng.

Ni ser på bilden att mitt hår knappt har något rosa kvar. Solen sliter på färgen minst sagt. Ska hoppa in i duschen nu och lägga i mer färg och hoppas på att det blir bra. Jag är alltid skeptisk till att göra saker med mitt hår, nej hår överhuvudtaget. Jag är inget vidare på det men hoppas det ska bli bra den här gången. En jämförelse med Pontus som sitter här bredvid och flätar Leahs hår efter instruktioner på en Youtubefilm:-)

//Sofie


Inga kommentarer: