27 maj 2017

Årets varmaste dag

Värme rekord här i trakterna denna lördag! 30 grader har vi haft och för ovanlighetens skull stör jag mig inte på blåsten, den är snarare riktigt skön i värmen.

Jag, barnen och Ebbe drog iväg i morse och träffade Cissi med barn. Vi åkte upp till hennes föräldrar som bor precis bredvid vägen där cykelloppet Sommenrunt gick. Barnen var taggade på att se alla cyklisterna då Martin var med och körde.


Ebbe fick träffa Cissis föräldrar hund och leka av sig med honom. Första gången de träffades men det gick jättebra! De lekte och busade för fullt i värmen.


Efter ett tag sattes vattenspridaren igång så både barn och hundar kunde svalka sig. Ebbe är som bekant helt tokig i vatten:-)

När vi åkte hem så stannade vi till vid en korvkiosk och åt en sen lunch. Väl hemma igen så däckade vi allihopa i soffan en stund. Det tar att vara ute i solen hela dagen. Även Ebbe var helt slut så han låg och snarkade i vinddraget vid ytterdörren som stod öppen.

Nu har vi taggat till på nytt för nu väntas grillkväll ihop med ett gäng kompisar borta hos grannen. Ska bara skölja av mig lite av alla svett först. En kalldusch känns inte dumt alls i värmen:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: