17 maj 2017

Båten ska i sjön


Pontus tog just med sig Leah för att åka och sjösätta båten. Hoppas att det ska gå bra. Hugo väntar på att en klasskompis ska komma hem hit om en stund. De två ska uppträda på skolans talangjakt på fredag så de behövde öva en extra gång.

Jag är imponerad att de ska ställa upp och vara med. Blev jätteförvånad när Hugo berättade att han och kompisen ska dansa inför hela skolan. Hade aldrig jag vågat när jag var i den åldern. Nej inte ens idag när jag är 29 år.

Var hos läkaren i förmiddags och han ska skicka en remiss vidare till öra/näsa/hals. Fick även några allergitabletter utskrivna som han tyckte jag skulle testa så ska börja med dem idag.

En sväng till Jönköping har jag varit idag också. Hämtat hem våran bil som fått en ny fin baklucka. Det tog längre tid än vad de sa från början men är glad att det är fixat nu. Nu ser den riktigt fin ut igen vår bil!

Nu ska jag leta fram så killarna har musik att öva till sen. Kanske att vi åker ner och kollar till hur det går med båten sen med. Vi får se.

//Sofie



Inga kommentarer: