05 maj 2017

En riktigt somrig dag i maj!

Vilket väder! Man blir ju på sånt bra humör bara av det:-)

Vaknade dock upp i morse och kände mig inte alls bra. Usch, var illamående och ont i kroppen. Skulle jag ha jobbat idag hade jag fått sjukskriva mig. Men efter att jag skickat iväg barnen med skolbussen så kunde jag gå och lägga mig igen. Vaknade upp ett par timmar senare och mådde bättre.

Tur det då jag hade tid inne hos Memira i Linköping för ytterligare en återkontroll. En sten lättade från bröstet när hon sa att allt såg bra ut. Väldigt bra till och med. Att jag ser suddigt fortfarande är att det är under läkning och det kan ta sin lilla tid.

Stannade till hos mamma på hemvägen och fick lunch ute i det fina vädret. Ebbe var där under tiden jag var iväg så han slapp vara själv hemma/sitta i bilen.

När jag kom hem var jag helt sketslut. Däckade i soffan och sov en bra stund. När jag vaknat till liv igen så packade vi in oss i bilen hela familjen och åkte in till stan en sväng. Hämtade ut paket, åt glass och strosade runt i solen. Säsongens första glass som man äter ute i solen är ju alltid lite speciell:-)




Vi åt även ute på altanen för första gången i år. Grillade och satt och njöt. Underbart!

Nu blir det att kolla något avsnitt av Ett fall för Frost innan vi somnar. Är förvånansvärt pigg trots att jag känner mig rätt sliten. Se om jag lyckas se klart hela avsnittet:-)

//Sofie




Inga kommentarer: