26 maj 2017

Ett par nya skor och en ny klänning


Passade på att inviga mina nya fina sommarskor från Moheda. Fyndade dem på REA i vintras för typ halva reapriset så tror jag gav endast 200 kr för dem. Har ett par liknande i rött som jag tycker så mycket om! Det är ju lite mer lättmatchat med svart så tror de här skorna kommer bli ett par riktiga favoriter de med:-) 


Jag skulle behöva göra mina fötter lite sommarfräscha. Typ ta ett fotbad, fila dem, klippa naglarna och smörja in dem. Jag är jättedålig på att ta hand om mina fötter. Jag skyller på att jag är så extremt kittlig och speciellt om fötterna. Jag tycker det är jätteobehagligt att bara smörja in fötterna så det blir inte så ofta som jag gör det tyvärr. 


Den här klänningen fick åka på idag, det är ju fredag ju:-) Köpte den inne på KappAhl för ett tag sen. Tyckte den var för dyr först så köpte den inte men så när jag var där inne och såg att det bara fanns en kvar i min storlek så var jag ju bara tvungen att slå till! 


Materialet är så svalt och skönt och modellen är lite annorlunda, lite roligare:-) 

En riktigt somrig outfit så här i slutet av maj! 

//Sofie 

3 kommentarer:

Jennie sa...

Men gu va lustigt! Jag klickade hem ett par sandaler från Moheda för bara några minuter sen! Också på rea fast fick ge 399:- för dem. Blev blåa. :)

Jennie sa...

Är de bekväma?

Zouphie sa...

Vad roligt:-) Jag tycker de är sköna och de blir säkert ännu skönare ju mer man går i dem med tanke på lädret:-)