23 maj 2017

Sol och skitiga naglar

Både igår och idag har jag legat på alla fyra ute i trädgården och rensat ogräs. Det sorgliga med det hela är att det var så längesen det gjordes sist så nu ser det bara mindre för jävligt ut än vad det gjorde innan:-) Men bättre är det ju, så tummen upp för det!

Det kändes som att jag skulle somna idag i bilen på väg hem efter jobbet. Jag var så där trött så jag fick veva ner alla rutorna och på med musik på högvolym för att hålla kropp och knopp alert. Usch så hemskt! Halvsomnade på soffan en stund och sen blev jag faktiskt pigg igen! Vet inte om det är värmen och dåligt vätskeintag som kanske spökar att jag blev så enormt trött?

Tog mig iväg till gymmet medan övriga familjen drog på fotbollsträning. Älskar att få komma iväg en stund och skingra tankarna och lägga fokus på att bara ta ut sig. Mycket folk på gymmet vilket jag blev förvånad över. Trodde bara det var jag som var så trög och ställde mig inne på ett gym och tränade i det fina vädret, men det var visst fler trögbollar och inte bara jag:-)


Sen håller jag på att få dårdimp på det här med att det inte ska fungera att blogga från nån app! Inlägget under lyckades jag med tack vare att jag skrev det via webbläsaren i telefonen men det är ju så krångligt! Är det någon mer som bloggar härifrån som har något bra tips? Jag har provat och laddat ner flera olika appar men ingen har fungerat. Varför liksom? Det har ju alltid fungerat innan. Har det att göra med att det är Samsung telefon jag har? Vet att det är så med en av apparna men kan väl inte vara så med alla?

Sluttjatat om det. Nu ska jag gå ner och äta mannens goda kycklinggryta som precis är klar.

//Sofie 

Inga kommentarer: