18 maj 2017

Årets första riktiga sommardag!

Värmen får gärna vara här för att stanna! Jag älskar't! Det är såna här dagar och kvällar som gör att man står ut med den långa och mörka vintern.

Så fort jag kom hem hoppade jag ur jeansen och i sommarklänningen, underbar känsla:-) Kunna gå barfota i gräset, vara barbent, ha ytterdörren stående öppen, sitta ute på altanen och äta middag ja allt som man väntat på är äntligen här. Kan vara såhär tills i slutet av september tycker jag. Kan få komma lite regn på nätter möjligen men annars så behåller vi det här vädret tycker jag. Visst håller ni med mig vädergudar?

Barnen var och tränade fotboll förut ikväll och när det kom hem var de helt genomsvettiga. Drog igång uteduschen så de fick svalka av sig där. Ebbe var inte sen med att göra barnen sällskap och om han tyckte det var kul! Han sprang som en tok genom vattnet och la sig mitt under vattenstrålen och rullade runt. Sån energi han fick bara av att få springa runt i vattnet, så roligt att se:-)



Barnen var inte sämre de. De sprang för fullt och hade säkert kunnat fortsatt än om det inte var så att jag stängde av vattnet för dem.


Jag höll mig tog på det torra och skippade vattnet.

Vi har även lyckats få våran skrutt Ford såld. Alternativet var att köra den till skroten men det var en kille som ville köpa den så slapp vi  det besväret.

Pontus och Per är och sätter på masten på båten ikväll så förhoppningsvis ska vi lyckas åka iväg ut på sjön imorgon.

Nu ska jag gör något mer jag längtat efter. Sätta mig på balkongen och läsa i det härliga kvällsvädret. Väder, väder och väder. Ja, jag är en vädermänniska:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: