26 december 2009

Annandag jul

Hallå på er alla där ute:) Hoppas julen har varit bra för er det har den varit här hemma. Har haft det lugnt och skönt och inte ens bryt mig om att trycka på datorn:)

Julafton så var vi här hemma och firade tillsammans med Pontus och min familj. Mycket folk blev vi men vi fick plats:) Vilken tur att jag köpt ett så stort och bra köksbord. Alla hade tagit med sig varsin del till julbordet så det blev riktigt lyckat. Hugo fick träffa tomten också för första gången. Först kollade han bara med stora ögon sen fick han panik och skrek och skrek. Men han lugnade sig faktiskt och satt i Pontus knä och bara kollade med STORA ögon. Trodde de skulle trilla ut på honom haha. Julklappar fick han i massa också men roligast var fasters julklapp och alla kartonger.

Igår så var vi hemma hos mina föräldrar en sväng. Fick god mat som alltid. Sen åkte jag och Elin upp till vår mormor och sa god jul till henne. Pontus gick på hundpromenad undertiden och Hugo sov sin eftermiddagslur. Sen när vi kom hem till mamma och pappa igen så fikade vi och kollade på film på TV. Lustigt att det bara sänds skit på TV julaftons kväll men de andra dagarna visar de en massa roliga filmer på alla kanaler. På kvällen kom Gunnar förbi en runda så vi åt lite ihop och kollade på "på spåret". Såg även deckaren som gick där efter. Hade velat se filmen "offside" också men orkade verkligen inte. Var helt slut i kroppen.

Skulle ha lagt upp lite bilder men jag knäppte ju bara kort med Sandras kamera och jag har inte fört över dem till våran dator ännu så det får bli vid ett senare tillfälle. Får skriva mer senare. Nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen se vad vi ska hitta på med familjen idag.

//Sofie

Inga kommentarer: