19 december 2009

En trött lördag

Denna dagen så har Hugo, Poker och jag varit hemma hos pappa och hälsat på (mamma jobbar). Pontus är och bygger båt, som vanligt:P Det har varit en kall dag idag! När vi vakande tidigt imorse så var termometern nere på -20 grader...Förut när jag var ute och gick med Poker så stodd den på -14. Kallt! Nästan Falun temperaturer haha. Glömmer aldrig ett år när jag skulle åka och hälsa på Jennie och vädret hade varit skapligt i flera dagar där uppe. Sen när jag varit där i en dag så blev det såå kallt! Då var det nere på - 20 som minst typ.. Olika det där kan vara:) Men några minus grader får det gärna vara men det här är på gränsen:) Alltid ska man ju klaga på något som har med vädret att göra, man är väl svensk haha:)

Hugo och vi var ute och busade en massa i snön igår. Tyvärr glömde jag kameran! Hugo sparkade snö som Poker jagade. Det var kul tyckte både Poker och Hugo haha. Åkte pulka gjorde Hugo också. Hans stackars mamma gick och drog honom i den djupa snön, behöver jag säga att det var jobbigt? Ingen ordentlig snöskyffel har vi heller så jag kunde inget skotta. Blev lite tjattigt tyckte Hugo om vi bara skulle gå den lilla sträckan mellan huset och bilen som Pontus faktiskt lyckats skotta på morgonen. Gick ut i skogen för att hämta granris men vad tror ni Sofie kommer på när hon kämpat sig fram bland all snö? Hur i all sin dar ska jag få ner det? Har ju inga verktyg att ta ner det med! (vare sig med mig eller hemma. Det är sådant vi inte hunnit införskaffa oss ännu..). Ahh seg som en kola är jag ibland. Så det blev inget ris hämtat igår heller. Jag är ju tyvärr ingen bäver.

Nu ska jag ta och se till min lilla son som sover eftermiddgaslur. Se ifall han vill vakna snart. Annars blir det jobbigt ikväll.

//Sofie

Inga kommentarer: