16 december 2009

Nya tag

Har varit lediga idag både Hugo och jag vilket var vi igår också. Eller ledig och ledig på förmiddagen så var Hugo med mig hem till en klasskompis då vi gick igenom redovisningen som vi ska ha imorgon. Har ärligt talat inte orkat tänka på den men jag ska sitta ikväll och öva så kanske jag kan det någorlunda imorgon. Hugo sover en lite lur nu. Ska åka iväg och få mat hos Pontus mormor vid tvåtiden. Som sagt är det alltid skönt att slippa stå vid spisen själv och laga mat till bara oss två:)

Igår så skulle vi ha hälsat på en kompis med hennes dotter hade fått feber över natten så det blev inget med det. Åkte istället ut till svärmor en runda och hälsade på. Hugo hjälpte henne att baka bröd och det tyckte han var superskoj. Efter att ha bajsat ner sig så fick jag tvätta av hela honom. Och efter att han blivit tvättade så sprang han naken ut till farmor för att fortsätta baka haha. Nakne kocken så att säga:) Tog gulliga kort på det men det är inget jag tänker lägga upp här, som ni kanske förstår.

På kvällen så begravde vi våran misse ute i trädgården. Blev en riktigt fin grav med ett kors och ett ljus på platsen. Så nu kan vi gå och prata med Williams när vi vill, det känns bra:) Robbie han är faktiskt på bra humör. Mycket keligare (tro det eller ej men det går visst att vara det) än tidigare och han vill vara hos oss hela tiden. Poker är nog den som verkar reagera mest på att det är något annorlunda.. Men vi får se vad tiden utvisar.

Senare på kvällen så var jag ute på en rolig sak. Behövdes efter allt det tråkiga.. Skriver mer om det ikväll annars tar detta inlägg aldrig slut haha.

//Sofie

Inga kommentarer: