12 december 2009

Sjukstuga

Usch och fy vilken hemsk natt/dag det varit. Igår skulle Pontus och jag äta julbord på kvällen med hans jobb. Åkte hem till mamma och pappa innan och lämnade av Hugo och Poker. Hann inte mer än ställa oss i kön till maten innan jag fick vända om och springa in på toan och kräkas... Satt där inne i en kvart, det tog aldrig slut! Usch så jävla hemskt sånt är. Så jag åkte hem medan Pontus var kvar. Sen senare när även Pontus kommit hem och lagt sig så dröjde det inte många minuter innan han också fick springa in på toan..Så inatt har vi sprungit fram och tillbaka till toan båda två. Det kom ur båda ändarna så att säga, fy asså. Vilken tur att Hugo sov hos mamma och pappa för jag vet inte hur vi skulle ha klart ut det annars.

När jag pratade med mamma på morgonen så visade det sig att Hugo också varit dålig under natten. Han hade vaknat en gång och spytt ner hela sin säng. Diarré hade han också haft. Men som tur var somnade han om igen efter en dusch och rena sängkläder och sen så har han varit på relativt gott humör. Pontus och jag har legat som två klubbade sälar hela dagen. Känner mig fortfarande inte bra. Men jag har inte kräkts sen i morse så *ta i trä*. När mamma och pappa kom och lämnade pojkarna så hade de köpt med lite nypon/blåbärssoppa och annat som man måste ha när man är sjuk.. Har lyckats äta en franska med ost på annars så är det nyponsoppa och Pontus mammas hemmagjorda saft som jag överlevt på:)

Det positiva i det hela är väl att vi alla åkte på det samtidigt. Inget vidare när först ena har det och sen att det går runt.

Hoppas alla ni andra mår bra. Iallfall bättre än vad vi gör här hemma.

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Jamen hon fick faktiskt kolla lite! Men hon blev lite rädd för tomtarna i affären. Fast det blir nog alla ;) Iaf jag, haha.