07 december 2009

Hejsan vecka 50!!

Denna dagen har jag varit ledig. Hugo var på dagis mellan 8.30- 12.15 så han hade en rätt så bra dag han också:) Har varit flitig idag tycker jag. Igår började jag nämligen med att organisera om bland i våra snegarderober. Är sjukt trött på att få ont i ryggen så fort vi behöver byta lakan eller handdukar då vi (jag är det ju rättare sagt, vet inte när Pontus byta sängkläder senast...) måste huka sig när man ska gå in i de garderoberna.

Rensade även ut bland mycket skit som låg där inne i garderoberna också. Jag och Hugo var och lämnade en massa saker till en loppis idag efter jag hämtat honom på dagis. Var även och slängde en del skräp på tippen. Skönt och få sånt gjort. Har även planer på att ta tag i och sortera bland Hugos alla urvuxna kläder. Han har fått värsta rycket och vuxit ur en massa kläder! Så till alla som tänkt köpa en julklapp till Hugo, Köp kläder!! I storlek 86 eller större...:)

När Pontus kom hem åkte jag in till stan och gjorde lite ärenden. Bland annat köpte jag en så fin grej! Ska visa bild på det senare. Blev även några bra lådor som jag kan lägga alla Hugos urvuxna kläder i och sen en sväng i på Willys för lite matshopping.

Nu ska Pontus och jag se den sista filmen i serien om Johan Falk:)

Ha en bra kväll allihopa!

//Sofie

Inga kommentarer: