18 december 2009

Avslutning

Mamma kom och passade Hugo en stund i förmiddags så jag kunde åka på avslutningen med skolan i alla fall. Hugo är mycket bättre idag, fortfarande prickar och röd men mycket mindre än igår. På avslutningen så skulle alla ha med sig kakor och sedan ställde de upp som en buffé så alla fick smaka av allas. Behöver jag säga att det var mycket kakor? En del hade till och med tagit med sig tårta..Snacka om kafferep haha. Blev lite underhållning av alla dess möjliga slag vilket var kul. Pontus morbror Putte och en kompis till honom Johan var och underhöll bland annat. Höll på att skratta ihjäl mig så góa de var:) ACDC, baröverkropp och peruk haha behöver inte säga mer.

Pontus började tidigt idag också. Redan vid fyratiden som igår. De har tydligen hur mycket som helst att göra! Igår började han fyra på morgonen och jobbade till klockan fem på eftermiddagen.. Sen skulle han egentligen iväg och bygga båt på kvällen men han stannade hemma vilket jag tyckte var bra..Han jobbar ju ihjäl sig annars. Han vill ju aldrig erkänna att han är trött utan vill vara med och hjälpa till överallt.

Nu ska jag busa lite med Hugo och förhoppningsvis kanske Pontus kommer hem något tidigare idag och då ska jag åka in och storhandla mat! Ska handla så det räcker långt framöver här. Skulle vara så skönt att ha bunkrat upp allt här hemma så kanske vi inte behöver åka och handla så mycket framöver här. Nu ropar Hugo på mig.

//Sofie

Bilderna är lite mörka då ljuset var väldigt dåligt..Översta bilden är på Putte och den där nere Putte och Johan.

Inga kommentarer: