17 december 2009

Avvakta på vad?

Pratade med vårdcentralen tidigare och det enda de sa var att vi skulle avvakta och se...Jaha de kunde inte förklara hur han kunde ha alla dessa utslag utan att ha några övriga symtom men vi skulle avvakta och se vad som händer. Vad är det som ska hända? Måste han bli jättedålig för att man ska få träffa en doktor eller? Han mår ju som en prins i övrigt men man undrar ju över alla dessa prickar och märken som bara har blivit fler. Han springer omkring här och är som en liten huligan. Har en massa energi i kroppen då han inte varit på dagis sen i måndags. Jag som tänkt städa, pynta och handla idag..blir ingenting gjort här. Poker skulle behöva ut på promenad också men jag känner inte för att plöja mig fram genom snöovädret som är utanför. Tänkte gått ut och lekt i snön med pojkarna men hon jag talade med i telefon tyckte vi skulle ha en dag inne i lugn och ro..Lugn och ro haha vet ni vad Hugo gör nu? Springer omkring och jagar Robbie med en leksak som piper. Stackars katt. Lugn och ro som sagt.

Irriterad jag blir! Vill ju bara få klarhet i vad hans utslag beror på, de har ju inte gått tillbaka det minsta snarare tvärtom. När jag byte blöja på honom förut så var hela rumpan röd av prickar.. Men han kilar inget på dem eller gnäller över det. Mysko. Förövrigt slog det mig att jag nog är den enda bloggaren fram till nu som inte nämnt något om vårat vinterväder som kommit till oss:) Me like men som sagt lite tråkigt att bara se på det ut genom fönstret. Hoppas hoppas hoppas Hugo blir bättre snart!

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Hejsan Sofie!
Vad kul att du hittade lite hos Jessica. Visst är det inspirerande att gå där och kika=)

Vad tråkigt att Hugo fått prickar. I våras fick Ellie det med. De på BVD bad en barnläkare kika på det men han kunde inte ge svar på vad det var. Ellies prickar blev mer som röda irriterade partier och det såg ganska irriterat ut. Bvc sköterskan trodde att hon helt enkelt bara var så torr så vi fick tipset att smörja in det värsta med hydrokortison och sedan börja smörja henne med Miniderm. Kanske ett tips??!!
Ha det så gott och hoppas prickarna försvinner.
Kram kram