14 december 2009

Sista skolveckan

Har varit och lämnat Hugo på dagis denna morgon. Så trött jag var i morse!! Seriöst kändes som jag skulle vakna upp ur koma eller något för så segt tror jag aldrig det har varit för mig att kliva upp på morgonen. Är väl kvar i kroppen sen i helgen kan jag tänka, tar väl ett tag innan allt är återställt. Kanske extra nu med tanke på bebisen i magen.

Igår var vi bortbjudna på advent/luciafika hos våra grannar. Det var riktigt trevligt. Blev sittande där och pratade ett bra tag. Hugo som vägrat sova eftermiddagslur blev så trött att han somnat i Pontus famn i soffan. Det händer inte ofta:) Idag vet jag inte vad som händer, ska hämta Hugo på dagis efter lunch. Jag har fortfarande inte lyckats få i mig någon frukost. Ligger verkligen på minus när det gäller maten. Men i gårkväll kände både Pontus och jag att vi var hungriga så jag åkte faktiskt och köpte en pizza vi skulle dela på. Och vi orkade inte äta upp den! Okej att jag inte orkar äta upp en pizza det är ju inte så ovanligt. Men nu delade vi på en och ändå blev halva pizzan över! Det är unikt, speciellt för att vara Pontus som kan trycka i sig hur mycket mat som helst annars.

Är det för någon mer än mig som blogger är såå segt idag? Kan ju inte ladda upp bilder eller något...lite tråkigt. Tycker annars om blogger för det är väldigt sällan jag varit med om att det har krånglat. Så egentligen ska jag väl inte klaga?:) Men det gör man ju ändå av vana haha.

//Sofie

Inga kommentarer: