22 december 2009

Hemma hos mor och far

Idag tog jag med mig pojkarna och åkte hem till mamma och pappa en sväng. Har gått på promenad i skogen med Poker vilket han uppskattade mycket. Han älskar när han får springa utan koppel, men vilken hund gör inte det? Så fint det är ute nu! Riktigt vinterlandskap med all snö som ligger på träden. Nu uppskattar jag verkligen att bo på landet för allting är så orört och fint. Imorse när jag vaknade så mötes jag av ett vitt vinterlandskap och två rodjur som traskade runt på ängen bakom huset. Det är julstämning:)

Gick en till runda ut i skogen sen igen och plockade med mig lite gran/enris hem, äntligen! Fick låna en sekatör av mamma:) Lucas fick följa med ut den gången och han blir som ung på nytt när det är minusgrader och snö ute. Det piggar upp en pensionärs liv haha. Ska snart dra oss hemåt tror jag. Hugo sitter nere i köket och mekar med sin (min) bobby car. Han byter till vinterdäck haha. Tyvärr har jag ingen söt bild på det att visa, jag kanske återkommer med det.

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Haha, David är precis tvärt om. Han tjatar jämt om att han måste klippa sig, hihi. Men han ogillar också att det kostar så himla mycket!


Jag har nog samma hår som dig låter det som. Mitt är totalt sönderblekt =(

God Jul =)
Kram