17 december 2009

Prickar

Hugo hade i går kväll en massa röda prickar på sin kropp när Pontus gjorde honom klar för natten. Vet inte vad det kan vara. Det vi vet är att han har fått mer under natten som varit. Det lustiga är att han är precis som vanligt. Leker och stojar, han kliar inte eller något på prickarna. Har mina aningar om att det kanske är någon form av allergisk reaktion. Ringde ner till vårdcentralen för att höra. Fick en sån där tid när de ska ringa tillbaka. Ringde vid halv åtta då de öppnade växeln och de skulle återkomma runt fem över..Segt! Men men.

Något mer som är segt är att ja verkligen måste till skolan idag egentligen. Har ju den där redovisningen och då jag vet att det redan kommer vara en borta från våran grupp så känns det så elakt och lämna de andra två ensamma med allt. Pontus har dock hur mycket som helst att göra på hans jobb så det är inte så lätt för honom att vara hemma..

Pratade med Hugos dagis just och vi kom överens om att jag skulle återkomma till dem när jag pratat med vårdcentralen eller fått vara där nere. Om de inte tycker att det gör något så får han gärna vara på dagis en stund idag iallafall. Som sagt han mår ju som en prins i övrigt. De skulle ju ha "Julfest" idag också så det vore ju kul om han kunde vara med på men vi får se vad de säger nere på vårdcentralen.

//Sofie

Inga kommentarer: