15 december 2009

Sorg i Ljungsäter

Första dagen och första bilden på vår/min älskade katt! Saknar dig hjärtat<3

I går kväll så togs vår älskade William ifrån oss. Han blev påkörd på vägen utanför oss. Jag grät hela kvällen igår och kunde inte somna. Har sovit jättedåligt inatt... Usch så tomt det känns!

Pontus hittade honom när han och Poker var ute på kisserunda på kvällen. Jag hade letat efter honom inne innan för det var lustigt att han inte kom när jag satte fram maten. Ut brukar William sällan gå själv utan han hänger alltid på brorsan i sådana fall men Robbie var ju inne... Han hade nog inte legat där länge för han var fortfarande varm när Pontus hittade honom. Det såg ut som han låg och sov. Min söta lilla misse<3 Han slapp lida i alla fall, han verkar ha dött direkt. Fast jag in i det sista tjatade på Pontus om vi inget kunde göra.

Det jag blir mest arg och ledsen på var att bilisten inte stannade och sa till. Mitt utanför grannen låg han ju! Tre hus precis intill och klockan var inte så mycket. Lyste gjorde det i alla husen också så man såg ju tydligt att det var folk hemma. Bara att säga till, det är att visa respekt tycker jag! En sak om katten blir påkörd mitt i ingenstans för då finns det inte så mycket man kan göra förutom kanske lägga katten åt sidan så inga fler bilar kör över den. Men inte ens det hade denna bilist tagit sig tid att göra. Hade inte Pontus hittat honom hade han väl varit helt sönder när han väl hittades.

Det är verkligen min mardröm att köra på någons katt eller husdjur. Det har jag lovat mig själv sen länge att den dagen jag får körkort och om jag då skulle råka köra på någons husdjur så ska jag säga till om möjligheten finns. Man vet ju själv hur ledsen man skulle bli, eller i detta fallet är.

R.I.P William och ha det så bra i katthimlen! Bättre katt än dig är svårt att hitta. Så kelig och sällskaplig har jag aldrig träffat en katt som varit innan. Möjligen din bror då. Sov gott kissen vår!

7 kommentarer:

Ida sa...

Ohh vad ledsamt, jag beklagar verkligen. Det är lite som att förlora en familjemedlem ju=( Verkligen dålig stil av föraren att inte kontakta er.

Ledsen att jag byter ämne men jag vill bara tipsa om att Flemminge Herrgård säljer ut allt i butiken till MKT bra priser. Exv boken JUL från Jeanne Dárc 150:-, flugskåp 175:- och kakfat 150:-. Du frågade lite om vad du kunde ha på tallrikshyllan. Tänker att en vacker bok som den från Jeanne Dárc skulle vara fin. Hör av dig om du vill åka till Flemminge och kika. Jag känner Jessica och kan boka in en tid åt dig om du skulle vilja.

Förlåt än en gång för att jag byter ämne till inredning men ville bara nämna det nu när jag kommer ihåg det. Är verkligen ledsen för din lila katt.
Kram Ida

Jennie sa...

bebisen.. men han har det bra nu, har ju alltid sagt att Maja sitter och lapar mjölk med din farfar så nu har de fått lite sällskap bara:) Ronja är säkert med på ett hörn hon också, fast hon kanske jagar upp william i ett träd bara;)

Noomi sa...

Men usch... jag lider med dig verkligen.. förstår hur de känns då 2 av våra katter blivit påkörda o bilisterna smitit iväg.. fy skam för dem säger jag bara!! Det e såå hemskt, o jobbigt o förlora sina små vänner :-(

*massa kramar*

Hannah sa...

=(

Jenny W sa...

Nej vad tråkigt! Ush, kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste kännas. Stackars er. kram

Tina sa...

usch va hemskt gumman, vet precis hur det är. Ingen kom ju in och sa till när Saga blivit påkörd heller, och hon överlevde ju. Ialf 2 dagar till efter olyckan:( det blir sånt otroligt tomrum man kan inte beskriva det. Tänker på er!

Emelie sa...

usch vad irriterad man blir..sov gott william..han leker med Gusse o Saga i katthimlen nu! jag va oxå skitledsen när vi tog bort gusse..trodde inte man skulle bli det, men man fäster sig allt för fort vid dom små liven.. många kramar till er!