03 december 2009

Vad är oddsen?

Jag har gjort det igen. Jag vet inte hur men det är ju helt otroligt! Jag har tappat min förlovningsring. Jag har gråtit, jag har letat och jag har letat. Och gissa vad? Jag hittade den till slut! Efter en hel dags letande! Har inte velat säga något till Pontus för jag skämdes så och var lika ledsen över att ha tappat ringen igen. Och vet ni då vart jag hittade den? Jo på samma plats som förra gången jag tappade bort ringen! Helt otroligt! Det enda stället jag inte letade på för hur stor är chansen egentligen att den ligger där? Vilken dag säger jag bara. Nu är jag så jävla glad:) Vet dock inte hur jag ska göra med ringen. Jag vågar ju inte ha den på mig längre! Gör jag den mindre så får jag ju inte på mig alls. Förstår faktiskt inte hur jag har lyckats tappa den två gånger. Jag får ju knappt av ringen när jag verkligen försöker få av mig den.

Hur som helst jag är så glad att jag har hittat den igen!!!!

Ser ni det guldiga som glimmar där längst ner i lådan? Det är min ring! Vilken chock jag fick när jag hittade den där! I Hugos klädlåda i hallen, precis som förra gången:) Vissa har tur när de spelar på lotto och jag har tur när det gäller att hitta borttappade förlovningsringar:-)

2 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Du får ha den i halsband istället:) Skönt att du hittade den!!

Hannah sa...

Haha, helt otroligt att den hamnade på samma ställe igen! Håll hårt i den nu ;)

sv: Ja, du är så jävla rolig att jag inte vet var jag ska ta vägen! Eller jo, det vet jag visst: sängen. Annars somnar jag väl på tåget imorron igen. Godnatt!