20 december 2009

Några bilder från igår

Robbie satt som klistrad framför dansbandskampen igår haha. Så himla söt han var. Han satt så i stort sätt hela programmet. Måste ju även nämna att bandet som vann hade ju en så bra låt! Det är ta mig tusan inte ofta jag hör en låt om Sofie:-) Förresten någon som har tips på någon snygg ljusfärgad tv-bänk? Hatar våran men jag får inte måla om den för Pontus.. Såg en jättefin på Jysk men den måste de bara haft ett kort tag för nu kan jag inte hitta den någonstans!
Intelligent han ser ut min son:) Han har hittat en ny favorit plats att sitta på. I öppna spisen. Tur att vi inte eldar där så ofta:)
Så här fin blir man om man bajsat ner sig helt och hållet hemma hos mormor och morfar och mamma glömt lägga i extra kläder. Då får man låna morbrors t-shirt:) Som tur var hade en jobbarkompis till mamma lite urvuxna kläder kvar hemma hos sig så Hugo fick faktiskt lite kläder av henne. Vet inte hur vi hade gjort annars? - 15 grader ute och vi skulle åka hem i en kall och igen frusen bil..
En långhårig Hugo.. Syns inte så jättetydligt här men han har verkligen fått värsta buret där bak! Gudmor får snart komma med saxen tycker Hugo:-) Visst är knuten bak på tröjan snygg? Vad gör man inte när man har förstora kläder på sig haha.

1 kommentar:

Elin sa...

Men han är så söt Hugo så jag vet inte vart jag ska ta vägen, ser ju ut som han har klänning ju, haha.