04 december 2009

En ledig fredag

Idag har både jag och Hugo varit lediga. Började dagen emd att åka ner till vårdcentrum för att lämna ett urinodlingsprov. Såklart var det ju värsta kön till labbavdelingen som vi skulle till så vi fick vackert sitta ner och vänta ett tag. Hugo uppförde sig så duktigt så när vi var där. Han fick beröm av alla tanter som satt där. "Åh vilken redig liten kille du har" (Hugo plockade upp alla leksakerna han haft ner från hyllan) "Han är ju så lugn är han alltid det?" (Haha jodå när han vill så kan han) "Är han bara 16 månader och så duktig?" (Jajemänsan det är min Hugo det<3)
Haha lite roligt att alla tyckte att han var så duktig. Då blir man lite extra stolt som mamma:)

Efter besöket där så åkte vi ner på stan en sväng. Är lite förvånad över mig själv men jag köpte faktiskt ingenting. Förutom en tidning inne på hemköp men den hade jag inte tänk handla men när jag såg kön ut och insåg att det skulle vara värsta projektet att ta sig förbi kassorna utan att handla så tog jag en tidning och ställde mig i kön. Möte upp Pontus så vi tog en lunch tillsammans. Hugo åt och åt och åt. Han tyckte det var gott med all mat, han satt nämligen och åt från allas tallrikar till slut då det försvann så fort i från hans:)

Pratade med Hannis i telefon också, var ju ett tag sedan sist:) Som alltid nu mer. Vi funderade på att ta en sväng in till Linköping i nästa vecka. Det vore verkligen skoj men jag måste bara kika i min kalender först. Nu har jag precis badat och lagt Hugo för natten. Han var såå trött! Brukar annars försöka hålla honom vaken till sju men ikväll gick det inte. Han har ju inte sovit så mycket idag förutom i vagnen (som han inte gjort på flera månader innan men idag gjorde han faktiskt det) men det var inte så lång stund.

Nu ska jag faktiskt sitta och uppdatera vår adresslista till alla julkorten. Jag har faktiskt gjort klart dem men adresserna saknas. Ska väl inte skicka iväg dem än på några dagar men det är skönt att ha det gjort iallafall. En mindre sak att ha i bakhuvudet.

//Sofie

Inga kommentarer: