18 september 2011

Bilder från Kreta del 1

Första dagen och första doppet i poolen. Det var uppskattat av alla:)
Det var perfekt djup då Leah bottnade och kunde gå själv med lite stöd av en badring. Hon gjorde ett par försök att gå utan men det slutade med kallsupar..trodde hon skulle bli rädd men inte vår tjej inte. På´t igen bara!
Erik kom på hur han kunde använda badringarna på bästa sätt
Hugo och Leah kikar ut över balkongkanten. Vi fick förövrigt ha balkongdörren stängd sen då Leah kom på att man kunde klättra upp på både stol och bord och försöka ta sig över kanten. Fyra våningar upp. Då skrämde Leah sina föräldrar.
Utsikten från balkongen vår:)
Hugo dricker drink (apelsinjuice) och skålar med Leah och mig.
Vår hörna i matsalen. Som några andra jäklar snodde för oss sen. Sicket folk..
En kväll vid innegården på hotellet.
Mitt över gatan vid hotellet fanns det karuseller. Eller ja karuseller och karuseller men Hugo tyckte det var karuseller. Förövrigt hade det stället en väldigt roligt namn, "George funny place and fish spa". Åk lite karusell och sen ta och doppa fötterna i ett bad med fiskar som gnager av alla förhårdnader på dina fötter. Låter som en affärskombination á la hippHipp. Hannah du fattar vad jag menar:)
Det här MÅSTE vara världens minsta snurrkarusell. Helt ärligt. Det var liksom ett kliv så hade jag gått runt karusellen. Konstigt att barnen inte blev illamående...klarar man av att åka den lilla snurriga karusellen utan att bli åksjuk så klarar man av att åka allt:)

1 kommentar:

Hannah sa...

På något sätt känns det som något som Svenska Kändisresor skulle hitta på! :D