22 september 2011

Hela Norden är intresserade!

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag lagt ut Leahs Emmaljunga City Cross på blocket? I alla fall var det en tjej i Stockholm som hörde av sig precis innan vi skulle åka till Kreta. Hon ska köpa vagnen. Pontus mamma och pappa ska ta med den upp imorgon när de ska upp till Sandra och Robban och hälsa på. Sen är Sandra snäll och har den hos sig så kan tjejen komma och köpa den där. Smidigt och bra och det bästa av allt, jag slipper skicka den! Har fått förfrågningar av hur många som helst (pink check verkar var mycket populär färg) om att de vill köpa den men om jag kan skicka den.Nu slipper jag ju det. Skönt.

För att knyta an detta inlägg till rubriken så är det både folk från Sverige (nehee?), Norge, Danmark och en som bodde i Finland som hört av sig och vill köpa vagnen. Lite coolt. Brukar ni sitta och läsa blockets motsvarigheter i andra länder? Haha på tal om det kom jag på något roligt! Hoppas du inte tar illa upp Jennie. Du får väl ge igen med någon annan historia:)

Jag och Jennie skulle och kolla på Robbie Williams i Göteborg. Fick för oss att vi skulle åka på konserten i Köpenhamn också. Sitter och kollar biljetter men det är ju svindyrt. Kommer då på att det måste ju finnas någon motsvarighet till Blocket i Danmark, där man kan köpa biljetter av privatpersoner. Jag sitter och skojar och säger: "Det kanske är www.dendanskamotsvarighetentillblocket.se".

Jennie (helt seriös):" Men Sofie .DK" Mohaha. Jennie är så rolig hon har så många roliga blondinögonblick. Minnen!

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Haha :D
Kommer du ihåg att vi svarade på en Blocket-annons också? typ "Hej din tossa, finns biljetten kvar?" haha stackarn :p


Nayla hälsar tillbaka till Leafia förresten ;)