22 september 2011

Det var det barnbidraget..

Fasiken vad fort dagarna går, de springer ju iväg! Efter dagislämningen så åkte jag och sålde den där grejen till tjejen (hoho rim!) och sen gick jag och Poker på promenad. Hem och greja och vips var det dags att hämta hem trollisarna igen:)

Jag var bara tvungen att göra några ärenden på stan också. Normalt sätt skulle dessa ärenden tagit cirka 20 minuter men ack nej idag tog det närmare 2 timmar innan vi var hemma igen.

Vad vad vi gjort? Tja för det första är jag urless på att ingen ståbräda ha till vagnen! Saknar det jämt så fort jag är själv med barnen och vi ska iväg. Syskonvagnen är bra till långpromenader men annars har jag saknat att kunna få med båda barnen i bara en vagn.

Gick in i den nya barnbutiken här i stan. Visst hade de ståbräda som skulle passa! En multiståbräda som passar till ALLA vagnar. Utan våran Emmaljunga Scooter från 2009. Tur det tänkte jag för mig själv då jag sett prislappen på 800 kronor... Men vi hittade en BRIO (se där) ståbräda som passade perfekt! Den kostade ju bara 500 kronor. Gud vilket klipp! Eller inte.. Men jag lyckas ju inte hitta någon ståbräda som passar vår vagn på blocket eller liknande så lika bra att köpa en från en affär.

Sen gick vi till "HemmaKväll" för att klaga på boxen med serien "How I met Your Mother" som jag köpte där i söndags. Det saknades ju en skiva i den! Men som tur är löste de det smidigt. Och utan kvitto, för det kunde jag ju inte hitta. De frågade inte ens efter det. Sånt gillas då jag nästan tänkte strunta i att gå tillbaka då jag ändå inget kvitto kunde hitta men man ska allt gå tillbaka ändå:)

Hugo har fått nya gympadojjor också. Han klagade både i går och idag på att det gjorde ont i tårna. Stackarn. Jag hade hoppats han kunde ha dessa tills vinterskorna ska fram men ack nej. Fanns det några i hans storlek på rean som de hade? Nej. Såklart. Så nu hoppas jag att Han kommer kunna ha dessa skor även i vår. Hoppas kan man ju alltid.

Skulle ha träffat Noomi men det blev tyvärr inte så idag. Vi ska försöka få ihop det i nästa vecka istället. Hoppas på det:)

Nu blir det att underhålla Hugo lite. Leah sover middaglur vilket hon nog behöver då hennes näsa har runnit en del idag. Det tar på krafterna att vara lite småförkyld.

//Sofie

Inga kommentarer: