26 september 2011

Tyst i huset

Barnen sover. Hugo däckade framför TV:n, han måste varit trött. Tänkte annars vi skulle gått ut och lekt medan Leah sov men vi får ta det senare.

Irriterad på 2 saker är jag. Folk som säger sig vilja möta upp och köpa grejer och sen inte dyker upp, inte ens hör av sig! Moget.

Det andra är sjukgymnasten. Ja hon var väl inte vad jag hoppats på. Kroppen tar faktiskt 3 år på sig att återhämta sig efter en graviditet så jag skulle minsann inte stressa och tro att det hände något över en natt! Ähh jag har haft problemet sen efter graviditeten men Hugo alltså TRE år sen.Det lyssnade hon inte på. Det var mycket hon inte lyssnade på. Suck. Orkar inte ens skriva om det här. Annars brukar det vara ett bra sätt att avreagera sig på haha:) Jaja tillbaka på ruta ett igen. Vet i tusan vad jag ska göra nu.

Eller jo det vet jag. Röja i huset. Det ser bedrövligt ut. Orkanen Hugo och sen den mindre orkanen Leah har återigen dragit fram över vårt hus. Kanske borde byta sängkläderna också när jag ändå är i farten? Får se vad som orks med...

//Sofie

1 kommentar:

Ida sa...

Fy fan vad tröttsamt det är med den svenska sjukvården. Det är svårt att få hjälp med det man önskar och går det inte att bota med 2 alvedon så bedöms det som kroniskt.

Nej skämt åsido, jag förstår din irritation och att du vill ha hjälp. Märker nu att magen inte vill dra ihop sig 100, man har ett put som ser ut som en graviditet i 12:e veckan och det enda man vill ha är ju en platt mage igen. Kör plankan för fullt så fort jag tränar men vet ju inte om det kommer att ge önskat resultat. Håller tummarna för att ngn ska ta dig på allvar.
Kram Ida