25 september 2011

Gustafsson tre trappor

Eller det var väl så serien hette på fyran som gick nu vid 20 tiden? Bra var den i alla fall. För en gång skull satt vi och kollade på ett program tillsammans. Brukar ju alltid lägga barnen vid den tiden men ikväll fick Hugo sitta med i soffan och kolla:)

Har haft besök av Tina och Zeb nu på eftermiddagen, mycket trevligt! De lekte så bra barnen. Bara Leah som blir svartsjuk på Zeb och ska ta hans leksaker hela tiden..Inte snällt. Snart kommer Zeb säga ifrån och då får hon det inte lätt Leah:)

Haft Jocke på besök också. Han kom förbi en sväng och då passade jag på att utnyttja honom som barnvakt:) Eller ja Leah fick jag ta med mig i bilen då hon var så trött och gnällig..Åkte förbi och köpte en stol av en tjej. En lite högre stol som Hugo ska ha så kan Leah ta över hans tripp trapp stol istället.

Pontus han har tufflat hem båten från Asby. Vi ska ju ta upp båten snart och då kan det ju vara bra att ha den på hemmaplan. Fick möta upp honom i hamnen då det är lite svårt att åka båt enda hem till oss.

Larzon han är hemma hos sig nu. Tror Poker tycker det är lite tomt. Det har ju hunnit bli bundisar under veckan vi var borta på Kreta plus den här helgen tillsammans.

Nu blir det rörj här hemma innan sängen väntar.

God natt!

//Sofie

Inga kommentarer: