19 september 2011

Bilder från Kreta del 2

En dag på stranden. Hugo och Leah kunde sitta och leka med leksakerna vid strandkanten i evigheter. Tyvärr var det ju lite jobbigt om leksakerna råkade hamna nära så vågorna tog dem.. Men vi lyckades fånga in de flesta av dem igen:)
Bada bada i det varma varma havet!
Den 12:de fyllde far min år så då lyxade vi till det med ett restaurangbesök. Det blev en svettig historia med två trötta barn, en Hugo som minsann skulle ha bröd på hamburgaren och en Leah som vägrade sitta still. Men vi kom ut därifrån med lite mat i magen och förhoppningsvis gav vi inte allt för mycket pengar i dricks efter att ha försökt räkna ut notan:)
Leah sprang runt bland alla gatorna medan vi väntade på maten. Här hittade hon en skobutik. Lycka tyckte Leah tills hon insåg att affären var stängd...
Gamla stan var så himla mysig! Där kunde man gå länge och kolla in alla småbutiker. Fåglarna tyckte också om att hänga där. Var man än gick och tittade upp på elledningarna så satt det vita fåglar överallt! Man fick passa sig för vita fläckar...
Leah skulle sova. Leah ville inte sova. Hon ville väl spana in allt det roliga som hände runt om.
Men Hugo var förståndig och somnade han:)
Hugo tog med sina föräldrar på en tur med ett piratskepp. Mycket mysigt om än mycket gungig tur. Inget för den sjösjuke.
Far och son kollar läget medan båten lämnar hamnen. Vattnet nedanför var så turkost! Härligt:)

Inga kommentarer: