28 september 2011

Mamma och Hugo kväll

Hugo och jag har haft egentid tillsammans ikväll. Pontus skulle på möte med sommarodden (=äta smörgåstårta med roddarlaget) så Leah fick följa med honom och ha lite egentid tillsammans med sin pappa. Det behöver vi alla. Lika mycket som Pontus och jag behöver tid bara för varandra eller som man behöver tid för att vara för sig själv ibland så behöver man tillfällen där man bara umgås med sina barn, var och en på sitt håll. Tid då de bara får umgås med ena föräldern. Man umgås ju hela dagarna annars men just att ta lite speciella tillfällen där man verkligen bara umgås med sina små barn, det är viktigt:) Göra något kul tillsammans. Det behövs i den gråa vardagen:)

Vi var på promenad med Poker. Hugo ville gå rundan så vi gick förbi en massa skog (eller vad fan skrev jag där. Vart man än går ute vid oss är det en massa skog..), för han ville minsann se älg. Tyvärr fick han inte se någon älg. Men han var rätt nöjd ändå med alla stenar han hittade. Det blev tungt för mamma att dra vagnen hem så mycket sten som Hugo hittade.

Makaroner och köttbullar till kvällsmat precis som mammas lille prins ville ha det. Nu sover båda barnen och jag och Pontus sitter och kollar på "How I Met Your Mother", Jag ÄLSKAR den serien. Helt underbar!

//Sofie


Inga kommentarer: