21 september 2011

Jag skulle ju bara handla ett par liter mjölk...

Och så kommer jag ut (knappt då korgen vägde bly..) men varor för över 400 kronor. Hur är det i era familjer? Skulle jag be Pontus köpa ett par liter mjölk då skulle han gå in i mataffären och köpa ett par liter mjölk. Inte som jag. Lägga märket till vad som mer fattas hemma eller vad de säljer ut superbilligt som kan vara bra att ha i frysen.

Nu hittade jag både extra billigt kaffe (Jag som inte ens dricker kaffe!) och fläskfilé till kanonbra priser på Willys. Och så lite yoghurt, frukt som var slut hemma, extra pålägg då det också håller på att försvinna från vår kyl där hemma, något gott bröd att bjuda Cissi med barn på när de kommer i eftermiddag etc. Så här hade ju aldrig Pontus tänkt.

//Sofie

2 kommentarer:

Tina sa...

Tänk vad chockad du kommer bli om 20 år när Zeb kommer dragandes med Åsas dotter(vad hon nu heter?)! Har också läst någon artikel om henne och rykte till när det stod 2 December. Ska visa Zeb bilder på henne sen när han vaknar, se om han tycker det är hans stil.

SoffiZ-Oliwers och Towas mamma sa...

Exakt så där är jag med. Tänker en gång extra på vad som saknas hemma, samt kikar på extrapriser så man kan fylla skåpen och frysen. Min man hade aldrig heller hittat några "fynd" utan kommit hem med bara mjölken:)