19 september 2011

Bilder från Kreta del 3

När vi åkte med piratskeppet så stannade de till så man fick bada. Hugo vågade inte riktigt då det var en hög stege ner till vattnet. Så jag och Hugo kollade på när pappa badade istället:) Helt otrolig färg det var på vattnet! Och varmt, 28 grader är ju helt okej badtemperatur.
Hela gänget (minus Erik som var iväg och handlade vatten) väntar på att få åka med Tuff-Tuff-Tåget! Vad gör man inte för att göra en treåring glad?.) Men det var en riktigt mysig tur. Man fick åka upp i bergen och se små grekiska byar. Och vilken utsikt man hade där uppifrån, såg ju hela Kreta kändes det som:)
Vi väntade och väntade på det där tåget..
Hugo satt längst fram i tåget tillsammans med favorit morbror.
Den kvinnliga delen av sällskapet. Elin, mamma, Leah och så jag.
De hade perfekta handfat på hotellet. Leah kunde sitta själv och tvätta fötterna och borsta sina tänder. Roligt värre för en 1 åring:)
En dag var vi på marknad också. Mysig marknad, kändes riktigt grekiskt. Här står Elin och Erik och river i en hög med fotbollströjor. 2 euro styck. Billigt och bra. Då gör det ju inget att namnet på tröjan är en spelare som endast gjort 4 matcher i laget:)
Jag, mamma och Erik skulle köpa oss något att dricka efter vi gått på marknaden i värmen. Vi ville ha in två stora färskpressade glas med apelsinjuices. Stora var ordet. Över en halvliter var det i glasen! Eriks "stora" öl så rätt liten ut i jämförelse:) Gissa vad vi fick betala för kalaset? Nästan 200 kronor...Stora och mycket dyra.

Inga kommentarer: