20 november 2011

Ananaspaj

Tack Emelie för tipset! Eller det icke-medvetna-tipset kanske jag ska skriva:)

Gick in på hennes blogg och läste om att de hade ätit ananaspaj igår. Har alltid velat prova på att baka (kanske att äta också) ananaspaj så jag googlade recept och började rota ingredienser, och vi hade allt som behövdes! Sen att det i receptet stod oemotståndlig är ju bara för perfekt!

Den står dock fortfarande i ugnen men av smeten att döma kommer den vara god!

Vi hade tyvärr ingen krossad ananas med vi hade hela ringar i burk. Så fram med en bunke och och gaffel i högsta hugg och vips så har man krossad ananas.

Shit så många gånger jag skrivit ananas! Personligt rekord tror jag allt.

Och nej detta har ingenting att göra med mitt helt otroliga sötsug detta var enbart för att jag så gärna velat baka just en ananaspaj.

En parentes kan tilläggas att jag vill skriva ananas med två n hela tiden! Annanas. Men så heter det ju inte...VÄldigt jobbigt i och med att hela det här inlägget bygger på ananas. Se där höll jag på att skriva med två n igen! Så om jag skulle ha råkat skriva annanas någon mer stans så ber jag så mycket om ursäkt. Det stavas ju ananas. Det vet jag ju. Bara mina fingrar som vill slinta ibland.

Det är som när jag ska skriva cykel på dator. Då vill mina fingrar alltid (nästan i alla fall) skriva cyckel. Fast jag mycket väl under hela min skrivkunniga tid vetat om att det stavas cykel. Konstig va?

Ett väldigt lång inlägg om ananas och felstavningar när man skriver på tangentbord.

Jag säger bara ingen orsak!

Jag skrev det med nöje:)

Vår ugn är groteskt smutsig jag vet. Tror det får bli eftermiddagens projekt. Efter att pajen är uppäten. Fullt upp med andra ord. Oj oj oj hur ska jag orka med allt?
//Sofie

2 kommentarer:

Emme sa...

Va det me creme fraiche i? I sådana fall är det samma recept jag har, superduper-gott ju:) varsågod för tipset;) kramar

Emme sa...

Va det me creme fraiche i? I sådana fall är det samma recept jag har, superduper-gott ju:) varsågod för tipset;) kramar