30 november 2011

Tredje gången gillt?

Ni vet jag och mina easy ton skor från reebook? De har ju inget annat än strulat med dessa skor. Nu var jag inne ännu en gång på Intersport och klagade. Det har nämligen gått hål i hällen på skon. 2 månader gammal. Inte okej för ett par skor som kostade 1200 kr.

Jag har aldrig tyckt om Intersport i Tranås. De är så sur personal och inte vidare hjälpsamma. Men jag har ändrat mig efter alla problem jag haft med dessa skor. De har varit helt suveräna! Hjälpsamma och inte ens sagt något när jag inget kvitto hade kvar.

Idag när jag kom in och berättade min historia om mina skor så sa tjejen direkt att detta var inga skor för mig. De passade inte mina fötter. Så hon föreslog en helt annan modell och märke. Men med samma funktion.

Det roliga är att det var dessa skor jag från början ville köpa. Men säljaren övertalade mig att inte köpa dem då easy tone var de senaste på marknaden och de skulle vara såå bra. Eller inte.

Hoppas jag blir nöjd med dessa. Hade tänkt inviga dem idag då jag bokat in promenaddejt med Tina och Zeb men så blev det ju inte nu när Hugo blev dålig. Får ta och promenera i dem en annan dag. Sköna var de i alla fall. Om en lite ovana att gå i men det var ju de andra också i början. Nu hoppas jag bara de håller. Tredje gången gillt så att säga. 
Så fort jag lyfte ur skorna ur dess kartong var det någon som var snabbt framme och la sig där i. Han älskar att ligga i lådor väskor och sånt.. Tokkatt:) 

//Sofie

Inga kommentarer: