22 november 2011

Varm och kinderna

Satt och funderade på vad jag skulle skriva för rubrik och kom då på att jag är väldigt varm om mina kinder. Sådär rosenröd är jag om kinderna just nu. På ett barn skulle detta varit mycket gulligt det är det inte på mig.

Hugo han är en riktig charmig kille har vi fått höra. Ett sånt charmtroll han är på dagis. Och så duktig han är! Mamma och pappa gick ifrån mötet stolta som tuppar. Hoppas vi gör det även efter utvecklingssamtalen på högstadiet också...

Annars så hade Jocke och barnen lekt för fulla muggar här hemma medan vi var borta. Leah var helt slut av allt springande. Tror även deras farbror fick sig ett motionspass haha.

Vi har käkat lite tillsammans också. Blev resterna av ananaspajen till efterrätt. Så nu är den slut vilket är skönt. Slipper jag ha massa onyttigheter hemma. Ja Oboyen finns ju kvar men jaja.

Tror jag ska ta mig en helt underbart varm dusch och sen lägga mig i sängen och läsa skvaller. Jag älskar skvaller. Kändisskvaller. Det skulle jag vilja ha som jobb. Tänk att det man tycker är mest intressant är det mest meningslösa man kan veta? Livsironi på högnivå. Jag kommer nog aldrig bli något högutbildat geni. Jag lämnar över det till mina barn:)

//Sofie






Inga kommentarer: