17 november 2011

Så var denna torsdagen till enda

Det sa bara svisch (hur fan man nu stavar till det ordet...Är det ens ett ord?) så var även denna dagen förbi. Imorgon är det fredag och helg igen!! Roligt:)

Vi har varit iväg och handlat däck till våran fina v70. Så i helgen så ska våra bilar bli fina inför vintern! Har även fått delarna till bromsarna och ljuslyktan köpta så Pontus han har att göra i helgen. Massa saker har han att göra för sen ska han köra in ved en dag, köra skit till tippen och sen på lördag ska han och ett gäng ha grabbkväll. Så om det är någon som vill umgås med mig och barnen så hojta till!

Kvällsmaten intogs på McDonalds efter bildäcks köpet. Hugo har ju varit och umgåtts med sin farmor hela eftermiddagen/kvällen så vi hade bara Leah med oss. Riktigt mysigt att bara få umgås med henne ibland. Hugo hade haft en kanon dag med farmor i Linköping. Han är ju alltid en solstråle när han är med andra. Är ju i och för sig bra det men synd att han inte alltid  kan vara det när han umgås med sina föräldrar:)

Hunnit med en rejäl promenad med Poker och inhandling av mjölk på Willys. Nu är det Lyxfällan på TV:n och sen blir det skvallertidning innan JohnBlund anländer.

//Sofie


Inga kommentarer: