15 november 2011

Klippt och Klart!

Maria klipper Hugo med maskinen. Och det tycker Hugos kittlas..Det var inte så lätt att klippa honom. Han bara satt och studsade på stolen. 
Leah (som tagit av sig sin tunika..) satt och kollade in när brorsan blev klippt. Själv blev hon med kort lugg idag. Så öt så:) Och mycket mer praktiskt med tanke på att hon hatar att ha hårspänne i håret. Så tråkig min dotter jag får inte ha något uppsatt i håret på henne..:( 
Leah tyckte borsten var roligast:)
Och återigen håller Hugo på att dö av skratt. Han ville verkligen att Maria skulle köra med maskinen men så fort den rörde honom så satt han och studsade på sin stol. Tokunge:) Klippt blev han i alla fall. Maria blev inte så nöjd men med tanke på att han inte satt still och att hon fick gå efter honom och klippa det sista så tycker jag han blev superfin i håret:) 

Perfekt att de är nyklippta också då de ska ta nytt dagiskort på torsdag. Förstår inte varför då jag fick se det kortet som de tog i september och de var så fina så. Men tydligen var det något knas så de ska ta om alla korten. Då är det ju bra att de är fina i håret:) 

//Sofie

Inga kommentarer: