19 november 2011

Det jävlas

För Pontus som håller på att byta bromsarna på bilen.. Hoppas han lyckas få till det så han hinner klart med det idag. Det vore väldigt skönt så slapp vi den biten sen.

Barnen de sover. Båda två. Hugo somnade på soffan och Leah sover sin eftermiddagslur. Jag gick i pyjamas fram tills nyligen. Om jag har slappat? Knappast. Inte suttit ner på röva en endaste minut. Fart omkring med dammsugaren, röjt i köket, badrummen, sorterat alla pappren som legat utsprida alldeles på olika platser (okej där satt  jag nog en stund ner på min lilla röv), tvättat och lekt kurragömma med Hugo och Leah.

Duschat har jag gjort med. Det var därefter jag hoppade ur pyjamasen och i myskläderna:) Det är ju en riktigt grå och trist dag idag.

Kvällen blir till och leka chaufför. Pontus och Gunnar ska ha skjuts till Robin. Tror jag och barnen ska stanna till i metropolen Boxholm och köpa pizza till kvällsmat när vi ändå är där och far, det är ju lördag. Och pizzorna från torget i Boxholm är lugnt de bästaste i hela världen. Eller i alla fall häromkring, jag lovar:)

Haha skulle googla fram en bild på pizzeria torget i Boxholm. Fick fram denna. Och bilder på typ varenda invånare i kommunen. Torget ska de vara när man i Boxholm. Och sen ska man äta en massa god ost också. Inget slår Boxholms ost. Nej jag är inte ett dugg partiskt. 
//Sofie




Inga kommentarer: