25 januari 2019

Det är Fredag!

Då var det fredag igen! Så härligt. Igår strulade vårt Internet igen så lyckades inte skriva något här då tyvärr. Tänk till exempel om någon här i hemmet skulle ha eget företag där man är beroende av Internet. Det skulle ju aldrig funka. Sorgligt värre när det är år 2019 kan man tycka.

Gårdagen bestod av jobb, tandläkarbesök med Leah och så faktiskt en jobbintervju. Det var en pärs intervjun (de var fem stycken i rummet som höll i intervjun!) men kändes bra efteråt. Det var 78 sökande och de hade valt ut 6 stycken för intervju och jag var en av dem, så får vara nöjd med det om inget annat:-)

På kvällen var det innebandyträning för Leah så jag hoppade i träningskläderna jag med för att köra ett pass under tiden. Jag kände mig inte helt bra i kroppen innan och det blev inte bättre när jag kom till gymmet. Det visade sig vara ett dåligt beslut att åka dit. Efter uppvärmningen på bandet så hoppade jag av och gick därifrån. Kändes inte alls att jag hade energi över för att orka träna.

Så är det ju ibland och då får man lyssna på kroppen.

Satte mig och åkte till Coop och handlade lite mjölk och en tröstchoklad.


Alltså den här chokladen är så god! Finns bara på Coop och där handlar jag så sällan men igår när jag var där och gick förbi den kunde jag inte låta bli att köpa med en.

Kände mig mycket piggare efter lite citronchoklad i magen!

Åkte även förbi och lämnade av kassar med utrensade kläder i en såndär låda. De har legat i bilen i flera veckor så det var rätt skönt att få iväg dem.

Ja, sen var det redan dags att hämta Leah igen. Den där timmen går fort.

Precis som tiden nu går fort. Jag måste ta och göra klart det sista här innan jag måste fara till jobbet! Klockan tickar på.

//Sofie 


Inga kommentarer: