07 januari 2019

Hej vardag!


Kickar igång den här måndagen med liten snällare frukost för min mage. Kefirfil, osötade havrekuddar och bär. Dagen till ära så bjuds det på färska bär dessutom. Det händer inte så ofta men så gott det är!

Jag tog mig faktiskt iväg och tränade igår! Årets första pass och det gick bra också. Var lite orolig för magen, men det gick bättre än vad jag hade trott.

På eftermiddagen åkte vi ut till Jocke och Tina där Hugo var. Leah var istället och lekte med kusin Emma och ville inte följa med dit. Hugo älskar när Jocke lagar parisare så igår hade de haft en kurs i hur man lagar såna och så bjöd de oss på det sen. Vågade inte äta så mycket men det jag smakade var jättegott:-)

Hemma i tv-soffan på kvällen så visade de Titanic. Hugo älskar ju allt som har med Titanic att göra men det slog mig att han aldrig sett filmen, ja inte Leah heller. Först tänkte jag att de kanske är för små men vad fan. Jag var och såg den på bio när jag var tio så varför skulle inte de kunna se den?

Så roligt med när man äntligen kan kolla på textade filmer//program och barnen hänger med själva och kan läsa!

De tyckte filmen var bra men den slutade lite sent så de fick inte se klart den. Lovat att vi ska göra det en annan gång sen.

Nu är det vardag igen för oss alla. Eller barnen smygstartar med en studiedag så jag ska och lämna av dem hos mamma innan jag börjar. Minna skulle vara där med så mamma får fullt idag:-)

//Sofie


Inga kommentarer: