27 januari 2019

Tillbaka i Småland

Känns som den här helgen mest spenderats i bilen. Och ja, så är ju faktiskt fallet.

Vi brummade iväg upp mot Gävle igår efter att vi käkat frukost. Det är 40 mil så det är en bit att åka. Hade ett matstopp vid en rastplats på vägen upp och så även ett stopp på Biltema för att inhandla mer spolarvätska då den tagit slut.

Kom fram vid tre-tiden lagom tills att vi fick checka in på hotellet. Hade bokat rum på Scandic och det är ju som alltid väldigt bra.

Matchen började vid 18-tiden och vi behövde få i oss mat innan så efter att vi lämnat av väskorna på rummet och tagit på oss våra matchtröjor så begav vi oss iväg på jakt efter mat. Lyckades hitta ett ledig bord på O'Learys.


Det var proppfullt med andra hockeysupportrar som också skulle på matchen. Ja, faktiskt även en hel del LHC:are! De tyckte jag hade lyckats bra i uppfostran av sonen men sämre med dottern:-)

Vi får ju en del kommentarer när vi går på match hela familjen. Det vanligaste är kanske att alla håller på samma lag inom samma familj.


Beställde in en sååå god hamburgare! Dock tror jag att jag åt för fort och för mycket för därefter så blev min mage helt fucked up. Fy så ont jag fick. Fick springa på toa flera gånger (utan resultat). Jag blev till och med blev illamående ett tag och kändes som att jag skulle spy. Så hemskt...


Men när vi tog oss ut i friska luften kändes det lite bättre så vi begav oss iväg mot arenan. Kul att besöka Gavlerinken igen. Sista jag var där så var det när Erik var liten och var där på hockeyläger så det är några år sedan:-)


LHC spelade så jävla dåligt! Vet inte om det spädde på mitt dåliga mående ännu mer. Efter halva matchen fick nämligen Pontus köra tillbaka mig till hotellet. Då pallade jag tyvärr inte mer.

Efter flera toabesök på hotellet och en varmdusch så mådde jag bättre.


Lyssnade klart på matchen via mobilen. 4-1 till Brynäs vilket innebar att Leah för första gången efter x-antal matcher äntligen fick se sitt Brynäs vinna! Så jag kunde inte tycka det kändes så surt med förlust när jag såg hur glad Leah blev:-) LHC spelade så dåligt så de förtjänade ändå ingen vinst...

Sov sen som en prinsessa hela natten! Så himla skönt. Vaknade och kände känslan av att må bra, underbart!

Fast jag var ändå orolig för att det skulle börja igen så jag har varit försiktig med vad jag stoppat i mig idag.

Efter frukosten på hotellet så blev det en omgång bordsfotboll innan vi gick upp till rummet för att göra oss redo för hemfärd.


Jag körde hem genom all snö. Det gick ändå bra trots väglaget som var och när vi var framme i Örebro (eller närmare bestämt Marieberg) så tog vi ett stopp för mat. Gick även i lite affärer i jakt på ett par skor till Pontus. Jakten slutade med strumpor till Leah.

Blev även ett stopp hos mina föräldrar på vägen hem för att hämta Ebbe som varit där i helgen när vi varit borta.

Var så himla skönt när vi äntligen kom hem sen! Jag är inget stort fan av att åka bil så här långt. Tycker faktiskt rätt illa om det. Jag blir helt stel i kroppen av att sitta still så länge och kan även känna av ryggen. Nu blev det ju också väldigt intensivt i och med att vi endast åkte upp för att se matchen.

Nu ska jag ta tag i tvätten som vänta på mig och sen hoppa in i duschen och på med pyjamasen. Fy fan så gött det ska bli:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: