20 januari 2019

Gårdagens lördag

Jag hade tid för att fixa naglarna i går. Bokade den tiden för ett bra tag sedan då det var så fullbokat och väldigt svårt att få en tid som passade. Leahs innebandylag hade match igår som vi fick reda på att de skulle spela bara några dagar tidigare. Så Pontus fick åka med henne dit och även Hugo följde med.

Efter att jag varit och fått naglarna fina så möte jag upp mamma, Elin och Minna på stan. Gick och kikade i affärer och åt sen lunch på Wienerbageriet.



Mysig dag på stan hade vi!

När jag kom hem sen så kom även Pontus och Hugo hem. Leah hade de lämnat av hos farmor och farfar där hon skulle sova över. En nöjd Leah som jag pratade med i telefon. De hade vunnit alla tre matcherna.

Blev sen en hundpromenad för Pontus och mig innan vi kom in i värmen igen och började med middagen. Gjorde hemmagjord kebabtallrik och det var sååå gott! Smakade riktigt bra:-)

Vi som har barn som älskar att se Talang missar ju På Spåret på fredagarna så nu har vi börjat med att se det på lördagskvällarna istället. Kunde flera frågor den här gången, vilket inte händer allt för ofta:-) Då är det extra roligt att kolla!

//Sofie 

1 kommentar:

Jennie sa...

Jag vill se naglarna 🤩