13 januari 2019

Det snöar

Vi vaknade upp till en söndag där snön yr för fullt utanför fönstren. Pontus ska gå ut och försöka få dit snöbladet på traktorn. Kan ju behövas nu:-)

I fredags var det jobb och sen träning för min del. När jag kom hem hade Pontus och barnen lagat egen pizza som vi åt till middag. Sen började den stora omröstningen av vad vi skulle se på tv:n. Talang, På Spåret eller handbollen. Det slutade med Talang och handbollen i pauserna. Jag var mer sugen på På Spåret då jag missat alldeles för många program innan.

Men det löste sig då vi lyckades streama och se det igår kväll istället. Ibland så går det även att göra sånt här ute på landet:-)

Hade en rätt lugn lördag igår. Jag åkte och tränade en sväng medan Hugo hade sin fotbollsträning. Pontus och Leah var iväg och åkte skidor.

Idag har Leah träningsmatch i innebandy som jag ska skjutsa henne till. Försöka gå en sväng med Ebbe under tiden. Hoppas snöandet har lugnat ner sig lite tills dess. Planen är sen att köra ett pass på gymmet. Annars är det en rätt lugn dag även idag. De helgerna behövs! Det går i ett i veckorna så det är riktigt skönt de helgerna som det inte är så mycket inbokat på.


Jag vaknade före alla andra idag så jag gick upp och gjorde i ordning lite gofrulle åt oss.

En sak jag undrar över om någon mer drabbas av är att så fort jag publicerar något på Instagram (exempelvis den här bilden) så läggs det även upp på min Facebook även att jag inte markerat för det. Hur kommer det sig och hur får man bort det? Blir galen på sånt irriterande skit.

En annan irriterande skit är att mitt Messenger strular till och från. Särskilt när telefonen uppdaterat sig då funkar inte Messenger alls och sen hoppar det igång igen efter ett tag typ. Någon annan som varit med om det eller som vet någon lösning?

Skit grejer som kan irritera ihjäl mig.

Nu ska jag ta och dra ett varv med dammsugaren här hemma. Det var lite för längesen den rastades sist så det behövs verkligen.

//Sofie


2 kommentarer:

Hannah sa...

När du kan välja om bilden ska publiceras på facebook, klicka på avancerade inställningar längst ner och kolla om du råkat aktivera "dela dina inlägg på facebook" där!

Zouphie sa...

Var inne och kollade men det var inte aktiverat där heller...Provade sen att ta bort appen helt och ladda ner på nytt och starta om så nu ska det funka:-)