15 januari 2019

Kväll i huset

Så skönt när kvällen kommer och allt börjar lugna ner sig. Kan vara bästa tiden på dygnet.

Ska alldeles straxt gå ner och hjälpa Pontus laga kålpudding. Efter förra veckans katastrof när det kommer till middagsplaneringen har vi verkligen tagit nya tag den här veckan. Planerat maten in i minsta detalj. Typ.

Nu har vi lagat och förberett mat så det inte ska bli något stressmoment när vi vet att vi har mycket vissa kvällar. Maten är alltid det där jobbiga som ska göras och hinnas med. Det gäller som sagt att planera så man ligger ett steg före. Eller så är det för oss i alla fall.

Pontus skulle ta sig en löprunda med Ebbe så jag passade på att åka och lämna Hugo på hans innebandyträning och därefter åka och träna själv.


Jag börjar vänja mig vid att träna på de tråkigaste tiderna. Sen eftermiddag/tidigt kväll är ingen favorit tidpunkt av flera anledningar för min del men sista tiden har det gått riktigt bra ändå. Jag är faktiskt inne i ett riktigt bra träningsflyt. Idag orkade jag ta hela 40 kg i militärpress! Känslan av att vara lika stark som pippi infann sig. Orkade även ta personbästa i bröstpress med hantlar. Känslan av att vara lika stark som Bamse infann sig då.

Nu ska jag gå ner och hjälpa min karl i köket. Inte för jag egentligen tror han behöver hjälp men matberedaren strejkar och kål behöver rivas så det går ju fortare om vi hjälps åt då.

//Sofie 

Inga kommentarer: