13 januari 2019

Söndagkväll

Barnen sover (ligger i sina sängar iallafall) och Pontus är ute och skottar snö. Det har vräkt ner snö nästan hela dagen här.

Jag tog med mig Ebbe för att gå promenad när Leah spelade innebandy förut idag. Det toksnöade hela tiden och halt värre var det på sina ställen så det gällde och se upp.


När vi kom hem sen så käkade vi en sen lunch. Jag landade i soffan medan Leah fick för sig att börja baka i köket. Ett recept från bakboxen som hon inte testat tidigare. Kände direkt att där var min lugna stund över, men jag hade fel. Leah bakade och grejade själv och kom och frågade bara om det var något som hon inte förstod.

Däremot fick mamman äran att röja undan efter dottern i köket. Det slår ju aldrig fel.

Jag tog mig iväg och tränade en sväng och när jag kom hem igen blev det söndagsmiddag i form av köttfärslimpa och till efterrätt serverade Leah sitt bakverk.


Rulltårta med massa gott.

Nu har jag precis duschat och gjort mig redo för natten. Är så himla trött så det ska bli skönt att krypa ner i sängen. Tänkte slå på stort och börja läsa i en bok jag haft liggandes alldeles för länge. Se hur långt jag kommer innan jag somna:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: