09 januari 2019

Ny matta

Har letat efter en ny matta att ha i matdelen av köket. Den vi hade innan köpte jag billigt av en tjej på facebookloppisen. Varit så nöjd med den, men den var rätt sliten och hade gjort sitt.

Hittade den här inne på Jotex och deras rea. Föll för den direkt och klickade hem!

Fast sen blev jag osäker på färgen, eller snarare ljusskalan. Om den skulle bli för ljus? Den ska ju ändå ligga under bordet. Men vet ni? Jag gillar den för mycket för att tänka praktiskt. Vi har ju inga småbarn längre och den var inte så ljus som jag trodde ändå. Den går att tvätta i maskin med så den får stanna kvar:-)




Fint värre blev det när mattan väl kom på plats! Däremot slås jag varje gång jag tar en bild av den här delen av huset hus slitet golvet är. Riktigt slitet. Vi har planer på att vi ska renovera vardagsrummet och det hänger liksom ihop med matdelen så då kommer även det här golvet att bli bytt.

Älskar ekparketten men den kommer vi tyvärr inte ha möjlighet att behålla. Det är redan slipad sen innan och lägga nytt sådant kommer kosta alldeles för mycket pengar för oss. Jag är mer inne på klassiskt vanligt furugolv. Ja, vi får väl se vad det blir när den dagen kommer.

Tills dess ska jag njuta av min fina nya matta!

//Sofie