30 januari 2019

Sista onsdagen i januari

I övermorgon är det februari och första månaden av 2019 har passerat. I februari har Pontus och jag en helg på tumanhand inplanerad, det ser jag fram emot!

När jag kom hem från jobbet idag fick jag någon slags ryk (som jag kan få ibland) och började städa i vår kökssoffa som har förvaring. Man tror inte att det ryms så mycket där i men om det gör! Jag har dukar, kökshanddukar och annat smått och gott där i. Kommer inte ihåg när jag gjorde fint dör i sist men det var väldigt välbehövligt.

Har bara tryckt ner allt sista tiden så det var ett kaos. Blev ett ännu större kaos när jag slitit upp allting därifrån så det låg grejer över hela köket. Där och då försvann min energi och ork. Varför blir det alltid så för? Men jag hade inget val så jag var tvungen att fortsätta med att städa ur, rensa, vika och sortera i ordning bland allt för sen väntade matlagning för min del.

Onsdag innebär tennis för Leah och Pontus så då är det bara jag och min favorit pojk hemma. Gjort läxor och käkat middag nu. Ska hoppa in och ta en värmande dusch och sen krypa upp i soffan i väntan på att övriga familjen kommer hem.

//Sofie 

Inga kommentarer: