23 maj 2019

Åskoväder

Igår var det återigen strålande väder när jag skulle åka till jobbet!


Det är så himla mycket roligare att klä sig så här års. Jag håller på att gå igenom min klänningsgarderob och igår fick den blå/vit rutiga åka på. Matchade med de gula favorit skorna:-)

Men ju längre dagen gick ju varmare och jobbigare luft blev det. Jag hann bara komma hem så började det att braka loss. Herre jävlar vad det regnade, åskade och blixtrade! Leah blev upphämtad av en kompis då de skulle iväg på bortamatch med fotbollen. Tänkte att vädret var bättre där men de hade fått bryta matchen efter första halvlek.

Här hemma dröjde det inte länge förrän strömmen gick. Så jag, Pontus och Hugo åkte in till stan. Ja, Ebbe fick såklart följa med också. Ville inte lämna honom ensam hemma när det brakade loss som det gjorde.

Stannade först till på Elon för att kika på ny spishäll. På våran nuvarande häll ha en platta lagt av och det går inte att laga. Vi har ju klarat oss några veckor utan den men det börjar bli lite småsegt i längden så tänkte att det var dags att köpa en ny. Tyvärr hade de inte vad vi letade efter så det lär dröja ytterligare ett tag till innan vi har en helt fungerande spishäll igen.

Därefter gick vi till en pizzeria och intog vår middag där. Hade ju ingen ström hemma så hade inte så mycket att välja på.

Satt och läste tidningen på pizzerian och såg att det skrivit om barnens fotbollsdag som de var på i måndags när de hade studiedag.


Ser ni dem på bilden? För mig tog det lite väl långt tid innan jag hittade dem...:-)

När vi kom hem sen höll fortfarande ovädret i sig. Jag kröp ner i sängen och läste och hipp som happ så hade ju jag somnat såklart. Så inatt har jag fått många sköna timmars sömn. Det är ju så mysigt att somna till ljudet av smattrande regn utanför fönstren.

Nu ska jag göra mig klar så jag kan åka mot jobbet. Fick för mig att det var fredag idag, men så slog verkligheten mig i ansiktet med att det "bara" är torsdag....

//Sofie 

Inga kommentarer: